Açık Turşu 0,35%
Ayran 0,02%
Balık 4,67%
Donuk Ürünler 0,04%
Ekmek ve Çeşitleri 2,00%
Et (Dana Etleri) 2,96%, Et (Hindi Etleri) 1,00%, Et (Kuzu Etleri) 4,42%, Et (Piliç Etleri) 0,81%, Füme Et 1,06%, Kültür Peyniri 0,20%
Hazır Yemek 4,27%
İmalat Malzemeleri 6,89%
Janbon 2,64%
Kavurma 3,50%
Kemikler 0,01%
Klasik Peynir 0,04%, Koyun Peyniri 0,30%, Krem Peynir 0,06%, Lüks Peynir 0,20%, Kaşar Peyniri 0,36%
Kuru Pasta 2,00%
Lokum 0,10%
Mayalı Ürün 3,00%
Meyve 8,50%
Pastırma 7,00%
Sakatat 7,00%
Salam 1,20%
Sebze 11,00%
Siyah Zeytin 0,14%
Soğuk Meze 0,90%
Sosis 0,72%, Sucuk 4,11%
Süt 0,06%
Sütlü Tatlılar 0,10%
Tatlı Baklava 1,50%
Tereyağ 0,05%
Yaş Pasta 1,50%
Yeşil Zeytin 0,20%
Yoğurt 0,02%
Yumurta 0,03% |